Που βρισκόμαστε?
Βοσπόρου 16, Νέα Σμύρνη .
Επικοινωνία
hello@cws.gr
+30 210 9358437
+30 694 8689252
+30 694 6370648

Ποιο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) να διαλέξετε?

Η πιο απλά το γραφικό περιβάλλον με το οποίο θα διαχειρίζεστε την ηλεκτρονική σας σελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα…

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και εμείς για τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου(Content Management System).

Τα CMS είναι στην ουσία το διαχειριστικό της κάθε ιστοσελίδας ώστε να μπορείτε να την διαχειριστείτε εύκολα. Υπάρχουν πάρα πολλά CMS στην αγορά με τα πιο γνωστά: WordPress, Opencart, Joomla, Drupal να έχουν κατακτήσει την αγορά. Η κάθε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων επιλέγει με ποιο από αυτά θα κατασκευάσει και την δική σας.

Στην Complete Web Solutions πρωταρχικός μας στόχος είναι να καταλάβουμε το τι ακριβώς χρειάζεστε ώστε να σας προτείνουμε και το cms που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Για παράδειγμα αν θέλετε να έχετε πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας τότε θα την κατασκευάσουμε με την βοήθεια του Opencart.

Αν θέλετε μια εταιρική παρουσίαση τότε θα επιλέξουμε το WordPress.

Εάν θέλετε κάτι πολύ πιο εξειδικευμένο τότε θα χρειαστεί να πάμε σε custom λύσεις όπου εκεί, κατόπιν συνεννόησης, θα καταγράψουμε τις απαιτήσεις σας και θα φτιάξουμε το project χωρίς την βοήθεια κανενός cms αλλά με δικού μας κώδικα ώστε να παρέχουμε ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Έχουμε ήδη αναπτύξει το δικό μας διαχειριστικό – cms – που εφαρμόζεται με επιτυχία για εταιρικές λύσεις και portals. 

Το ιδανικό διαφέρει για τον καθένα μας μιας και είναι ανάλογο την απαιτήσεων κάθε έργου. Αυτό που θέτουμε σαν στόχο κάθε φορά στην CWS είναι ο πελάτης να έχει όσο το δυνατόν την λιγότερη δουλειά ώστε να επιτύχει το σκοπό του.

Πολλοί ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών σελίδων μας λένε συχνά την παρακάτω έκφραση: “Έχω ένα site αλλά δεν μπορώ να το επεξεργαστώ, δεν μπορώ να αλλάξω την αρχική σελίδα, δεν μπορώ να προσθέσω περιεχόμενο ή εικόνες ή χρειάζομαι συνέχεια την εταιρεία που το κατασκεύασε να κάνει αλλαγές τις οποίες χρεώνομαι”.

Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό γιατί έχετε δώσει ένα σεβαστό ποσό και δεν έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία ούτε η κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να μπορείτε να το διαχειριστείτε. Όσο και να λέμε ότι ένα site είναι δυναμικό δεν είναι δυνατόν να μπορείς να επεξεργαστείς το κάθε σημείο του site – εκτός αν έχεις γνώσεις προγραμματισμού σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Με ένα custom διαχειριστικό της Complete Web Solutions σας παρέχουμε τη δυνατότητα, αφού έχουμε συμφωνήσει την κατάλληλη διάταξη όλων των περιεχομένων, τότε όλα αυτά τα πεδία που να γίνουν πραγματικά δυναμικά και τα αλλάζουμε τόσο εύκολα όσο συμπληρώνουμε μια φόρμα επικοινωνίας.

Άρα αν θέλετε ένα πλήρως εύκολα διαχείρισμο site τότε εμπιστευτείτε το δικό μας cms το οποίο είναι μοναδικό για εσάς και μπορείτε να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας τόσο εύκολα. Αν πάλι η custom πρότασή μας ξεπεράσει το επιθυμητό budget τότε μπορούμε να σας παρέχουμε την αμέσως καλύτερη πρόταση με WordPress όπου η ομάδα μας με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας είναι σε θέση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει .

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας <ώστε να βρούμε τη λύση που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Είμαστε περήφανοι που στη CWS μπορούμε να συμβουλέψουμε, να σχεδιάσουμε και να παρέχουμε σε όλους εσάς λύσεις για κάθε ανάγκη είτε για την κατασκευή του e-shop σας την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.