Προώθηση ιστοσελίδας

Η προώθηση ιστοσελίδας μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους.

Το Search Engine Optimization (SEO) είναι ένα από τα βασικότερα βήματα για να είναι επιτυχημένη μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες - επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης! Αυτό έχει να κάνει με μια σειρά από ενέργειες όπως είναι η δημιουργία φιλικών urls, μικρές περιγραφές, σωστά δομημένος κώδικας κλπ.
Το αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών είναι η καλύτερη εμφάνιση της ιστοσελίδας στα φυσικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Έτσι η ιστοσελίδα σας δέχεται νέους επισκέπτες με περισσότερη ώρα και μεγαλύτερες πιθανότητες πώλησης των υπηρεσιών-προϊόντων σας.

Τα social media είναι ένας άλλος τρόπος διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Μέσα από αυτά υπάρχουν πολλοί τρόποι προώθησης όπως το να προβάλλετε μια προσφορά ενός προϊόντος ή την προώθηση μιας νέας ή ήδη υπάρχουσας υπηρεσίας! Πέρα από την προώθηση τα social media σας φέρνουν και πιο κοντά με τους πελάτες σας αναπτύσσοντας μια πιο προσωπική σχέση αλλά και σχέση εμπιστοσύνης.

Το email marketing είναι επίσης ένα άλλος τρόπος για την προώθηση των υπηρεσίων – προιόντων σας. Με το Newsletter έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας γρήγορα, εύκολα και κυρίως με μικρό κόστος.
Το σύστημα μας προσφέρει ανάλυση της κάθε καμπάνιας σας, ώστε να δείτε πόσες φορές ανοίχθηκε το newsletter αλλά και πόσα links πατήθηκαν για να έχετε μια πλήρη εικόνα του τι ενδιέφερε το αγοραστικό κοινό. Όλα τα παραπάνω στατιστικά μπορείτε να τα δείτε και με την μορφή γραφικών ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα.