Που βρισκόμαστε?
Βοσπόρου 16, Νέα Σμύρνη .
Επικοινωνία
hello@cws.gr
+30 210 9358437
+30 694 8689252
+30 694 6370648

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης σας είναι πλέον τόσο σημαντική όσο και η φυσική. Προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερώσετε ένα ευρύ κοινό για το ποιοί είστε, τι κάνετε και τι μπορείτε να προσφέρετε.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν αφορά μόνο επιχειρήσεις. Πολλές κατηγορίες επαγγελματιών όπως μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, μεσίτες, δικηγόροι, ιατροί, έμποροι προβάλλονται καθημερινά ηλεκτρονικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προωθήσουν σε ένα μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό τις δυνατότητες τους και να εξασφαλίσουν ένα μεγαλύτερο πελατολόγιο στο μέλλον.

Στην cws.gr φροντίζουμε να έχετε ενημέρωση και προβολή του τι κάνουμε κατά την διάρκεια της κατασκευής του site σας ώστε να έχετε άμεση επαφή και γνώμη με την εμφάνιση της ηλεκτρονικής σας προβολή. Έτσι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε ένα σίγουρο και αρεστό αποτέλεσμα για εσάς.

Προσπαθούμε πάντα μια ιστοσελίδα να είναι σύγχρονη, καλαίσθητη, χωρίς περιττό περιεχόμενο ώστε να μην κουράζει τον ενδιαφερόμενο. Επιπλέον σας δίνουμε την δυνατότητα, αν επιθυμείτε, να αλλάζετε εσείς το περιεχόμενο όποτε εσείς θελήσετε ώστε να ενημερώνετε τακτικά τους πελάτες σας είτε για τα νέα σας είτε για κάποια tip σε σχέση με το αντικείμενο σας ή με τις υπηρεσίες σας.

Μοναδικές, όμορφες, λειτουργικές, εύχρηστες....

Τι προσφέρουμε?

01.

Μοντέρνο και ξεχωριστό τρόπο παρουσίασης ό,τι κι αν αφορά.

Αυτό που αρχικά όλοι θα προσέξουν!

 • Χρώματα ανάλογα με το λογότυπό σας
 • Παρουσίαση εταιρίας
 • Gallery Φωτογραφιών για να παρουσιάζετε του χώρους, τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας

02.

Διαχείριση, ανανέωση, extras.

Για να μη μένετε στάσιμοι!

 • Blog για νέα και προσφορές
 • Δυνατότητα διαχείρισης περιεχομένου αποκλειστικά από εσάς
 • Σωστή προώθηση με χρήση SEO copywrite rules

03.

Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν.

Ξεχωρίστε ανάμεσα σε πολλούς!

 • Responsive design ώστε να εμφανίζεται σωστά σε κινητά και tablets
 • Απεριόριστα δικά σας email με το όνομα της εταιρίας σας
 • Online Φόρμα επικοινωνίας
 • Χάρτης Google maps με οδηγίες προσέγγισης στον χώρο σας
 • Newsletter

04.

Προωθήστε την επιχείριση και τις υπηρεσίες σας μένοντας μακριά από χρεώσεις προμήθειας απο site φιλοξενίας και διαφήμισης.

Για να μην σας πούμε κατευθείαν για όλους…

Ξενοδοχεία (με δυνατότητα on line κράτησης), μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, μεσιτικά γραφεία, φροντιστήρια, ιατροί, κέντρα αισθητικής…

…Και πολλοί πολλοί ακόμα

Facebook reviews

Συνεργασίες

Πριν αποφασίσετε για το project σας επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρα να δουλέψουμε

Χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς να σας μπερδεύουμε με τεχνικές έννοιες προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πως θα διαχειριστούμε το project σας. Σε όλες τις φάσεις του έργου μπορείτε να παρέμβετε ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς. Αυτό που προέχει είναι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια στην μεταξύ μας συνεργασία.

Εμπιστευθείτε μας την κατασκευή του eshop σας και είμαστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξει “κακή” συνεργασία όπως άλλωστε το αποδεικνύουν όλες οι συνεργασίες μας μέχρι τώρα.