Που βρισκόμαστε?
Βοσπόρου 16, Νέα Σμύρνη .
Επικοινωνία
hello@cws.gr
+30 210 9358437
+30 694 8689252
+30 694 6370648

Κατασκευή Eshop

Η κατασκευή ενός eshop δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο λένε κάποιοι.

Στην cws.gr αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά.

Κύριο μέλημά μας είναι κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα εκτός από εύχρηστο και λειτουργικό, να είναι και ξεχωριστό. Μιας και εμείς οι ίδιοι είμαστε καταναλωτές βλέπουμε κάθε έργο με αυτή την οπτική και όχι απλά σαν κατασκευαστές ηλεκτρονικών καταστημάτων. Στόχος μας κάθε φορά είναι οι πελάτες μας και το αγοραστικό κοινό τους να είναι εξίσου ευχαριστημένοι!

Μελετάμε και σχεδιάζουμε από κοινού με τον πελάτη κάθε λεπτομέρεια, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις απαιτήσεις του, θέτοντας τις σωστες βάσεις για τη δημιουργία ενός άψογου και εξατομικευμένου αποτελέσματος κάθε φορά.

Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες παρουσιάζονται με απλό και ξεκάθαρο τρόπο ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία της πώλησης. Οι σελίδες είναι γρήγορες ώστε να μην κουράζουν τον καταναλωτή και η διαδικασία των αγορών ξεκάθαρη και ασφαλής.

Τι προσφέρουμε?

01.

Καταγραφή και ανάλυση απαιτήσεων

Κάθε project για εμάς είναι ξεχωριστό, συνεπώς η αντιμετώπισή του είναι ανάλογη. Με την σωστή καταγραφή των απαιτήσεων εξασφαλίζουμε από την αρχή την ιδανική λύση για εσάς. 

02.

Σύγχρονο και καλαίσθητο εικαστικό που θα προσελκύει τους χρήστες

Σκοπός σας, και δικός μας, είναι να κερδίσουμε τον κάθε χρήστη με την πρώτη ματιά!

Banners που εναλλάσσονται, χρώματα σε αρμονία με το λογότυπο, pop ups, oτιδήποτε ταιριάζει με την αισθητική σας μπορούμε να το υλοποιήσουμε

03.

Έρευνα και προτάσεις

πόσο σημαντικό είναι για κάθε ένα από μας να ξέρει τι θα πληρώσει ΠΡΙΝ(!) το πληρώσει? Στη CWS θα έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του έργου σας πριν αυτό υλοποιηθεί ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άψογο αποτέλεσμα. 

04.

Σαφήνεια διάταξης περιεχομένου

Για μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στη σελίδα σας!

Προβολή των προϊόντων ανά κατηγορία με δυνατότητα ταξινόμησης, εσωτερικές σελίδες προϊόντων,  σωστή παρουσίαση, δυνατότητα σύγκρισης και αποθήκευσης σε λίστα, αναζήτηση, φόρμες επικοινωνίας – ενδιαφέροντος, live chat

Και συνεχίζουμε...

05.

Εύκολη διαχείριση από εσάς

Δεν χρειάζεται πάντα κόπος!

Ενημέρωση μέσω email όταν πραγματοποιείται κάποια αγορά, δυνατότητα προσθήκης προσφορών σε προϊόντα και εισαγωγής, αυτόματη αποστολή επιβεβαιωτικών e-mails παραγγελίας, προβολή επιλεγμένων προϊόντων στην πρώτη σελίδα, δυνατότητα προσθήκης άρθρων, μαζικό “ανέβασμα” προϊόντων με excel

06.

Κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πλήρως εναρμονισμένο με κάθε Ευρωπαϊκή οδηγία…

 

07.

Φιλικός - συμβατός σχεδιασμός προς τις μηχανές αναζήτησης

Για να σας βρίσκουν από παντού!

  • Friendly urls
  • Προσθήκη μικρής περιγραφής (meta description)
  • SEO copywrite rules

08.

Συνδεσιμότητα, ασφάλεια, πληρωμές

Σημασία έχει να μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής, πιστωτικής κάρτας, paypal

Σύνδεση με το skroutz και το bestprice

Δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών γλωσσών

Χωρίς κανέναν περιορισμό

  • Διασύνδεση με ERP
  • Διασύνδεση με Courier 
  • Εύκολο & Γρήγορο Checkout
  • Live Chat

Facebook reviews

Συνεργασίες

Πριν αποφασίσετε για το project σας επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρα να δουλέψουμε

Χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς να σας μπερδεύουμε με τεχνικές έννοιες προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πως θα διαχειριστούμε το project σας. Σε όλες τις φάσεις του έργου μπορείτε να παρέμβετε ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς. Αυτό που προέχει είναι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια στην μεταξύ μας συνεργασία.

Εμπιστευθείτε μας την κατασκευή του eshop σας και είμαστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξει “κακή” συνεργασία όπως άλλωστε το αποδεικνύουν όλες οι συνεργασίες μας μέχρι τώρα.