1
Δίκλινο
Δίκλινο
€ 99a night

Το δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, αυτόνομη μεγάλη κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη), τηλεόραση, τουαλέτα με ντους & στεγνωτήρα μαλλιών και μεγάλο ψυγείο.

Πρωινό στη πισίνα κατ' άτομο: 5€

Κράτηση
Τρίκλινο
Τρίκλινο
€ 99a night

Το δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, αυτόνομη  κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη), τηλεόραση, τουαλέτα με ντους & στεγνωτήρα μαλλιών και μεγάλο ψυγείο.

Πρωινό στη πισίνα κατ' άτομο: 5€

Κράτηση
Τετράκλινο
Τετράκλινο
€ 99a night

Το διαμερισμα αποτελειται απο ενα -δυο δωματια, διαθέτει κλιματισμό, αυτόνομη  κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη), τηλεόραση, τουαλέτα με ντους & στεγνωτήρα μαλλιών και μεγάλο ψυγείο.

Πρωινό στη πισίνα κατ' άτομο: 5€

Κράτηση

Πισίνα,ξαπλωστρες,ομπρελες

Cafe Bar - Αναψυκτήριο

Barbeque

Parking

Κήπος

Φαξ/Φωτοτυπικό

παιδικη χαρα

Internet

Είπαν για εμάς

Τοποθεσία

Τα Χανιά είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Η προσέλκυση τόσο πολλών επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς τα Χανιά συνδυάζουν απίστευτη φυσική ομορ...

Ο νομός Χανίων προσφέρει σπουδαία αξιοθέατα, αρχαιολογικού αλλά και φυσικού ενδιαφέροντος. Ανάμεσα στα σημαντικότερα μουσεία είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, το Μινωικό Πλοίο, το Λαογραφικό Μουσείο, πολλά εκκλησιαστικά μουσεία στις Μονές της περιοχή...